BejelentésMOFETTA szállások Mátraderecske gyógyközség. Mofetta gyógykúrához szállás
Fedezze fel lenyűgöző és egyedülálló kincsünket, az elemi erejű mofetta széndioxidos gyógygázfürdőt

MENÜ
WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Gyógyítás sváci frankkal

A közelmúltban a Magyar Tudományos Akadémián jelentették be: elkészült a svájci támogatással megvalósuló, „Gyógyító régiók” elnevezésű projekt végrehajtási terve.

A program élén a Mátrai Állami Gyógyintézet áll, a megvalósítására létrejött konzorcium további tagjai a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület, a Dr. Rubovszky Tanácsadó és Turisztikai Bt., a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület, a Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület, a Siroki Idegenforgalmi és Turisztikai Egyesület és a Mátraderecskei Községi Önkormányzat.
<6br> A program lényege, hogy a konzorcium ez év végéig több mint egymillió forint svájci frankot fordíthat a régió egészségturisztikai létesítményeinek, szolgáltatásainak népszerűsítésre, azzal a feltétellel, hogy az további öt éven keresztül működteti a kidolgozott programot. A szakmai program megvalósításához a két gyógyintézmény szakemberei mellett más neves hazai orvosok is hozzájárulnak.

A cél a „Gyógyító régiók” védjeggyel fémjelzett, a térség létesítményeiben elérhető, orvosi evidenciákra alapozott egészségügyi szolgáltatáscsomagok kialakítása és értékesítése. A kínálatot főként online foglalási rendszeren keresztül, honlap- és portálfejlesztéssel, elektronikus turisztikai desztináció-menedzsmenttel készülnek hasznosítani.

Forgó Gábor, Mátraderecske polgármestere tájékoztatása szerint az önkormányzat ez év végéig 2,7 millió forintot használhat fel arra a célra, hogy páratlan természeti kincsét, szén-dioxid szárazfürdőjét (mofetta) népszerűsítse, illetve újabb orvosi vizsgálatokkal támassza alá ennek különleges gyógyhatását. Forrás: HEOL.HU


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!