BejelentésMOFETTA szállások Mátraderecske gyógyközség. Mofetta gyógykúrához szállás
Fedezze fel lenyűgöző és egyedülálló kincsünket, az elemi erejű mofetta széndioxidos gyógygázfürdőt

MENÜ
WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponMofetta szállások - Gondűző 2001 Vendégház

A Gondűzőben foglalható minimum: 6 éjszaka:

 

Gondűző 2001 Vendégház-Mátraderecske

 

3246 Mátraderecske Bem utca 10.  

Pihenjen és regenerálódjon a Mátra lenyűgöző völgyében Mátraderecske gyógyközségben, a Gondűző 2001 Vendégház-ban.

Élvezze, hogy nálunk nincsenek idegtépő forgalmi dúgók, nem kínozza a pokoli szmog és más kínzó urbanizációs bántalmak.

 

Mit nyújt Önnek Mátraderecske gyógyközség? Nálunk van madárcsicsergés, tücsökciripelés, béka kuruttyolás és fellélegezhet a lágy, selymes virágillatban. Barangolja be tavasztól őszig a Mátrai Tájvédemi Körzet tisztásait és a hegyoldalak ösvényeit.

 

A Gondűző 2001 Vendégház Mátraderecske ajánlata: otthonos, családias, stilbútorral berendezett kétágyas, földszinti szállás és igény szerint - vegetárius, cukorbeteg vagy palócos - étkezés biztosítása a mofetta gyógy-gáz kúrára vagy az egerszalóki Wellnessfürdőbe érkező vendégek számára.
Szolgáltatásaink:

--bioptron lámpa kezelések

--mofetta kúra idejére szállás és házias vagy diétás étkezés

--akadálymentes, fsz-ás lakrész, amely pótágyazható

--kerti bútorok, napernyők

--kisállat behozható

-transzfer az autobusz állomástól a Gondűzőig

--autós kirándulások az északi régió szeretni való szépségeihez


 

A Gondűző Vendégház Mátraderecske SZÉP Kártya elfogadó hely:


Vendégkönyvünkből:


Dr.Megyery , Budapest, 2012

Igen, mindenkinek ajánlom, 7 napot töltöttünk a Gondűző vendégházban 2012. augusztusában, élvezve Cilike és Kálmán gondoskodását, a finom reggelit, a tágas, kertre néző, jó levegőjű szobát, a beszélgetéseket, a pihenést.
Igen jó volt a "eligazítás" a Mofettával meg Derecske és környékével kapcsolatban. Köszönjük. Javasolom igénybe kell venni. Dr. Megyery

Veronika, Szlovákia 2011

Amikor kocsink átgördült Budapesten a Petőfi hídon, hevesebben vert a szívünk, mivel az utunk Mátraderecskére a Gondűző Pihenőházba, Vetőné Ceciliához és Horváth Kálmánhoz vezet. A gondokat, amikor megérkeztünk valóban magunk mögött hagytuk.

Egy hetet töltöttem a Gondűzőben többed magammal, és úgy éreztem, hogy a magyaros ízek mellett egy kultúrközpontba csöppentem.

Minden kívánságunk teljesítve volt és a gyógyítás / a mofetta kezelések, a gyógytorna és a masszázs / úgy vált teljessé, hogy maximális megelégedettséggel távoztunk a kedves vendéglátóinktól. Szívünk mindig visszahúz, és ha bárki követi a példánkat, valóban a gondokat messze űzheti.

Hálás köszönettel mindenért: Mgr.Kürthy Veronika


Zolcsi44 2011

Az elmúlt héten 5 napot töltöttünk feleségemmel a Gondűző Vendégházban. Mégegyszer köszönjük Kálmánnak és Cilikének a szíves vendéglátást. Akik jó levegőre, remek kirándulásokra, és figyelmes vendégfogadásra vágynak, azoknak feltétlenül ajánljuk.


Gábor & Kati Mégegyszer szeretnénk megköszönni a barátságos és figyelmes vendéglátást, a finom ételeket, és a kényelmes, nyugodt pihenési lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat, sokáig emlékezni fogunk a mátraderecskei szép napokra. Mégegyszer köszönet mindenért. Jó egészséget, sikeres vedéglátást kívánunk - barátsággal: Kati és Gábor.


Markó Zsolt és családja 2010 Sajnos csak pár napot tölthettünk idő hiányában a Gondűző Vendégházban. A vendéglátóink csodálatos emberek voltak , közvetlenek , barátságosak , lesték minden gondolatunkat. A község , a környezet elbűvölően szép , lakói közvetlen jóindulatú emberek. Ideális hátteret nyújtott a vendégház a túráinkhoz. Innen is üdvözöljük kedves vendéglátóinkkat , és minden jót , jó egészséget , erőt kívánunk nekik! Amint lehetőségünk lesz rá visszatérünk!


Mireida 2010 Kuba Qué días tan felices pasamos en el Gondűző! La habitación buena, la comida excelente. Jamás olvidaré el "Matrai borzacska" de la Se?ora Cilike! Le recomiendo a todos este hospedaje, sus due?os son muy cari?osos y acogedores.


Gerzsenyi Gabriella 2008

Anyukámmal és gyerekemmel visszatérő vendégek voltunk mivel tavaly is kellemesen éreztük magunkat és hasznos volt a mofettázás is. Köszönjük a kellemes családiad légkört és a jó ellátást. gabi


Makó Antal Polgár 2005

Február végén 8 napos mofetta kúra hatására csökkent a duzzanat és a fájdalom a kézfejemben, a bőröm színe is világossabb lett. A főorvos úr tanácsára megismétlem a kúrát.


Bernáth Béla, Lund Svédország 2003

Magánháznál laktam és étkeztem. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom, keressék fel bizalommal a Bem út 10 szám alatt lakó családot, ahol néhány nap híján három hetet töltöttem. Kényelmes, tiszta szobák, kiváló konyhavezetés, változatos ízletes ételek, meghitt,

IGEN, most szállást foglalok a Gondűzőben!

Az oldalt támogatja:

erbetegsegkezeles.hupont.hu
mofetta.webnode.hu

 

 

 

2012.08.01-től TB támogatott a mofetta kúra

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!